|
Aυτοκτονία Γερμανού άνδρα στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου!
|
|
|
|
|
20/02/12 16:25
Επιμέλεια: BLUEARENA
|
|
Τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (20/2) στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, εκεί όπου ένας 38χρονος Γερμανός, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο, έβαλε τέλος στη ζωή του!
Ο εν λόγω άνδρας πριν φτάσει στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου είχε στήσει ενέδρα θανάτου σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, τον οποίο και πυροβόλησε εξ επαφής πέντε φορές (!), με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.
Εν συνεχεία, πήγε στα γραφεία της Ένωσης και αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του, η οποία εργάζεται εκεί ως γραμματέας.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου και ο πρόεδρός της, Νίκος Τζώρτζογλου, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το θλιβερό αυτό γεγονός δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τις δραστηριότητες της ΕΠΣ Ηρακλείου. Οι δημόσιες αρχές πρέπει να κάνουν ό, τι πρέπει για τη διαλεύκανση αυτού του δραματικού γεγονότος». Πηγή: Soccerplus
|
|
Τελευταία Ενημέρωση στις 20/02/12 16:26 |
Σχολιάστε αυτό το άρθρο